De Warmste Week: Allessia Claes zet haar schouders onder Music for Life

Door Allessia Claes op 26 november 2019

Naar goede traditie zetten de N-VA-militanten en -afdelingen zich in voor Music For Life, de goededoelenactie van Studio Brussel. Om de N-VA-afdelingen zo goed mogelijk te ondersteunen bij hun acties, schakelt de N-VA in elke provincie een enthousiast parlementslid in. Voor Vlaams-Brabant engageert Vlaams Parlementslid Allessia Claes zich om de Vlaams-Brabantse afdelingen van N-VA met raad en daad bij te staan. Bijkomend organiseert ze zelf ook acties ten voordele van Project U/Turn.

 

Chocolade

Elke N-VA-afdeling bepaalt zelf welke acties ze op poten zetten. Zo verkoopt bijvoorbeeld N-VA Holsbeek chocolade op de kerstmarkt van Nieuwenrode t.v.v. Zorgcirkels Jong Dementie en N-VA Lennik verkoopt chocolade op haar jaarmarkt. “Alle beetjes zijn welkom en waardevol”, zegt Allessia. Met de verkoop van chocolade willen we zoveel mogelijk geld ophalen voor de verschillende goede doelen.

 

Loop samen met Allessia de Warmathon!

Op zondag 22 december is er de gekende Warmathon in Leuven. “Sportievelingen die graag willen lopen, samen met N-VA Vlaams-Brabant, zijn welkom om 15u”, deelt Allessia mee. Ook de ondervoorzitter van de partij, Lorin Parys zal zijn loopschoenen aantrekken. Iedereen is welkom om één of meerdere rondjes te lopen voor het goede doel.

 

Allessia steunt Project U/Turn

Allessia is al enkele jaren actief als vrijwilliger bij Project U/Turn vzw, een organisatie die avontuurlijke activiteiten en reizen organiseert voor mensen met een beperking. Ook dit jaar engageert zij zich opnieuw om enkele acties te organiseren om dit mooie project te steunen tijdens Music For Life. Zo verkoopt Allessia chocolade van 3 euro per stuk en via sponsoring voor de Warmathon in Leuven hoopt zij geld in te zamelen voor dit goede doel

 

Meer info

Wil jij meedoen aan de Warmathon in Leuven, sponsoren of chocolade kopen t.v.v. Project U/Turn?

Neem dan contact op met Magaly Knapen via magaly.knapen [at] n-va.be.

Het loopevenement vind je ook op Facebook: “Loop de Warmathon met Allessia Claes!”

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is